jQuery toegevoegd aan MOOPA websites

 

Sinds 2010 maakt MOOPA al gebruik van de meest geavanceerde javascript-framework jQuery voor toepassingen en functionaliteiten bij verschillende websites. jQuery is een belangrijke basisingredient voor interactieve websites. Het biedt mogelijkheden voor o.a. geavanceerde animaties en grafische effecten op websites. Bovendien is het een hoofdbestanddeel bij de steeds meer toegepaste AJAX-technologie (Asynchronous JavaScript and XML).  

Vanaf heden wordt jQuery standaard geintegreerd in alle websites van MOOPA, ongeacht de abonnementsvorm. MOOPA maakt hiermee de modernste website technieken voor interactiviteit toegankelijk voor alle abonnement-klanten. Vanzelfsprekend zullen ook websites van alle huidige klanten worden voorzien van het nieuwe framework.

Read this article in english.

 

Nieuws Blog

Website voor basisschool?

Scholen in het basisonderwijs gebruiken steeds meer hun website voor het informeren van ouders, denk aan nieuwsbrieven, mededelingen, nieuws, fotoalbums en reportages. Als basisschool is het belangrijk dat u een overzichtelijke en toegankelijke website heeft, ook voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Lees meer...  

Mobiele website; is jouw bedrijfswebsite al mobiel?

Iedereen met een smartphone heeft wel eens ervaren hoe storend het kan zijn als je even snel met je smartphone informatie wilt opzoeken op een website die niet mobiel toegankelijk is gemaakt. Je bent dan aan het 'zoomen', 'pannen' en 'scrollen' op het scherm van je telefoon voordat je een enkele alinea hebt kunnen lezen...

Lees meer...