jQuery toegevoegd aan MOOPA websites

 

Sinds 2010 maakt MOOPA al gebruik van de meest geavanceerde javascript-framework jQuery voor toepassingen en functionaliteiten bij verschillende websites. jQuery is een belangrijke basisingredient voor interactieve websites. Het biedt mogelijkheden voor o.a. geavanceerde animaties en grafische effecten op websites. Bovendien is het een hoofdbestanddeel bij de steeds meer toegepaste AJAX-technologie (Asynchronous JavaScript and XML).  

Vanaf heden wordt jQuery standaard geintegreerd in alle websites van MOOPA, ongeacht de abonnementsvorm. MOOPA maakt hiermee de modernste website technieken voor interactiviteit toegankelijk voor alle abonnement-klanten. Vanzelfsprekend zullen ook websites van alle huidige klanten worden voorzien van het nieuwe framework.

Read this article in english.

 

Nieuws Blog

Data koppeling Lightspeed met Logistieke services

Van Ecommerce platform naar geautomatiseerde pakketverzending

In de afgelopen week heb ik gewerkt aan een efficiente koppeling tussen Lightspeed en Logistieke services van een lokale transporteur in Alphen aan den Rijn. De opdracht was om een geautomatiseerde data-koppeling te realiseren tussen een Lightspeed platform van een internationale groothandel en de software van deze transporteur.  Lees meer...  

Website voor basisschool?

Scholen in het basisonderwijs gebruiken steeds meer hun website voor het informeren van ouders, denk aan nieuwsbrieven, mededelingen, nieuws, fotoalbums en reportages. Als basisschool is het belangrijk dat u een overzichtelijke en toegankelijke website heeft, ook voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Lees meer...