Succesvolle websites & webshops

succesvolle websites


Alle websites worden op de volgende basisprincipes ontwikkeld die maken dat iedere product naar tevredenheid wordt afgenomen!

Integrale toegankelijkheid van de website
dat wil zeggen toegankelijkheid op alle mogelijke vlakken: duidelijke en overzichtelijke structuur van het design, eenvoudig en snel te navigeren, toegankelijkheid voor mobiele browsers op bijv. telefoons en tablets, internationale toegankelijkheid door goede integratie van meertaligheid, integratie van social media, zoekmachines & vindbaarheid, etc.

Dynamische website
een website die meegroeit met jouw bedrijf. Een goede website is net zoals je bedrijf 'werk in uitvoering', dat zich moet aanpassen aan de veranderingen binnen jouw bedrijf. Mede dankzij de abonnement structuur op basis waarvan alle websites worden geleverd wordt deze dynamiek mogelijk gemaakt.

Directe service
het uitgangspunt is dat een website een vitaal middel is in de bedrijfsvoering, verkoop, communicatie en presentatie van je bedrijf op internet. Daarom ondersteunt MOOPA direct wanneer er nieuwe wensen of ontwikkelingen zijn binnen je bedrijf die aanleiding geven tot aanpassing van de website, of het nu gaat om kleine of grote aanpassingen.

Zoekmachine vriendelijk
MOOPA is zich ervan bewust dat als je 'mee wilt doen' op internet en wilt cuncurreren, veel afhangt van de vindbaarheid van je website op internet. Vindbaar zijn en vindbaar blijven is géén (éénmalige) truck, maar vooral technisch goed structureren en de laatste technieken in zoekmachineland blijven verwerken in de website. Ook hiervoor geldt: voortdurend werk in uitvoering. MOOPA werkt voortdurend aan de vindbaarheid van al zijn klanten.

Full service
geen zorgen om domeinnaam, hosting, email, website, extra kosten voor aanpassingen, etc.. Alle website en webshop abonnementen zijn full service en alles inclusief voor een vast bedrag per maand en zonder bijkomende kosten!

Klanttevredenheid & klantrelatie
uitgangspunt bij alle klanten is een langdurige relatie gebaseerd op klanttevredenheid. Alleen door een goede en langdurige relatie komen de beste producten tot stand die je bedrijf succesvol maakt op en via internet.
 

Nieuws Blog

Data koppeling Lightspeed met Logistieke services

Van Ecommerce platform naar geautomatiseerde pakketverzending

In de afgelopen week heb ik gewerkt aan een efficiente koppeling tussen Lightspeed en Logistieke services van een lokale transporteur in Alphen aan den Rijn. De opdracht was om een geautomatiseerde data-koppeling te realiseren tussen een Lightspeed platform van een internationale groothandel en de software van deze transporteur.  Lees meer...  

Website voor basisschool?

Scholen in het basisonderwijs gebruiken steeds meer hun website voor het informeren van ouders, denk aan nieuwsbrieven, mededelingen, nieuws, fotoalbums en reportages. Als basisschool is het belangrijk dat u een overzichtelijke en toegankelijke website heeft, ook voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Lees meer...