Over MOOPA & Martin van Dam

Martin van DamMOOPA Websites & Webshops wordt sinds 2007 bedreven door mij, Martin van Dam. Ik ben internet expert, deskundig op het gebied van vormgeving en inrichting van toegankelijke & zoekmachine-vriendelijke websites.

In de afgelopen jaren hielp ik tientallen bedrijven hun onderneming online op de kaart te zetten, vindbaar te zijn en succesvol te worden door doeltreffende online presentatie van hun producten en/of diensten.

Het fundament voor al mijn websites en webshops is het meest toonaangevende en populairste Content Management System Joomla! Aangevuld met mijn kennis van AJAX op basis van jQuery zijn er voor mij geen beperkingen voor het maken van welke website-functionaliteit of web-applicatie dan ook.

Website Abonnementen

Ik heb mijn internet onderneming gebaseerd op het concept 'website op abonnementsbasis'. Dit systeem heeft zich in de afgelopen jaren uitstekend bewezen. Het is een concept dat volledig ingericht is op de afnemer ervan, mijn klant(en). Het principe is heel eenvoudig; ik maak een product dat voldoet aan de wensen en verwachtingen van mijn klant, zolang ik aan die verwachting kan voldoen zal hij/zij abonnee blijven. Mijn uitgangspunt is altijd een langdurige en duurzame samenwerking met al mijn klanten.

Mijn 'skills' & expertise

Vind of volg mij ook op...


Wil je mij een vraag stellen?

Dat kan! Vul je vraag in naast mijn foto en ik zal jouw vraag persoonlijk beantwoorden.

 
 

Nieuws Blog

Website voor basisschool?

Scholen in het basisonderwijs gebruiken steeds meer hun website voor het informeren van ouders, denk aan nieuwsbrieven, mededelingen, nieuws, fotoalbums en reportages. Als basisschool is het belangrijk dat u een overzichtelijke en toegankelijke website heeft, ook voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Lees meer...  

Mobiele website; is jouw bedrijfswebsite al mobiel?

Iedereen met een smartphone heeft wel eens ervaren hoe storend het kan zijn als je even snel met je smartphone informatie wilt opzoeken op een website die niet mobiel toegankelijk is gemaakt. Je bent dan aan het 'zoomen', 'pannen' en 'scrollen' op het scherm van je telefoon voordat je een enkele alinea hebt kunnen lezen...

Lees meer...