Website vertaling & 5 tips voor een internationaal toegankelijke website

Als je internationale ambities hebt met je bedrijf, ben je met een website of webshop op de goede weg. Je website is immers te bekijken via een pc of mobiel apparaat verbonden met internet overal ter wereld. Maar, is hij wel toegankelijk voor de hele wereld?

MOOPA maakt voor websites en webshops meertalige oplossingen en deelt 5 belangrijke tips voor de benadering en aanpak:

  • Zorg voor een goede en professionele vertaling van je website!
  • Registreer een passende domeinnaam bij voorkeur met extensie van het land waarin je actief wilt zijn. Hiermee verbeter je de (lokale) prestaties van de website aanzienlijk voor zoekmachines, bovendien geeft dit voor potentiele klanten in het buitenland een vertrouwde indruk.
  • Maak een overzichtelijke website-indeling met herkenbare structuur en elementen. Maak een navigatie aan de bovenzijde, horizontaal georienteerd al dan niet gecombineerd met navigatie aan de linkerzijde van de website (verticaal georienteerd). Presenteer de content bij voorkeur gecentreerd en aan de rechterzijde aanvullende modules. Dit zijn website-bezoekers over de hele wereld gewend, sluit hierbij aan!
  • Werk met duidelijke en toepasselijke afbeeldingen ter verduidelijking van producten en diensten én voor het wekken van de juiste indruk.
  • In geval van een webshop, biedt passende internationale betaalmogelijkheden aan. Welke betaalmogelijkheid het meest gebruikt wordt is per land verschillend.

MOOPA is deskundig op het gebied van meertalige websites en hoe deze correct te structureren. Heb je vragen over vertalingen, buitenlandse domeinnamen, website indeling of (buitenlandse) online betaalmogelijkheden? Bel direct voor meer informatie naar 0172 74 24 87! of mail!

Vrijwel alle Europese talen worden ondersteund: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Deens, Pools, Zweeds, Fins, Portugees en Grieks. Maar ook talen en vertalingen buiten Europa worden vertaald en verwerkt op websites. Wil je weten of MOOPA jouw website kan vertalen?

website vertaling & meertalige website

 

Nieuws Blog

Data koppeling Lightspeed met Logistieke services

Van Ecommerce platform naar geautomatiseerde pakketverzending

In de afgelopen week heb ik gewerkt aan een efficiente koppeling tussen Lightspeed en Logistieke services van een lokale transporteur in Alphen aan den Rijn. De opdracht was om een geautomatiseerde data-koppeling te realiseren tussen een Lightspeed platform van een internationale groothandel en de software van deze transporteur.  Lees meer...  

Website voor basisschool?

Scholen in het basisonderwijs gebruiken steeds meer hun website voor het informeren van ouders, denk aan nieuwsbrieven, mededelingen, nieuws, fotoalbums en reportages. Als basisschool is het belangrijk dat u een overzichtelijke en toegankelijke website heeft, ook voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Lees meer...