Integreer Twitter op je website.

dinsdag, 29 juni 2010 14:46

  Steeds meer bedrijven zien het belang in van het gebruik van Twitter om belangstellenden en klanten op de hoogte te houden van algemene ontwikkelingen in het bedrijf, presentatie van nieuwe producten en het laatste nieuws. Wij hebben in juni 2010 een stabiele module ontwikkeld om te integreren in iedere website! Hiermee vergroten we de interactie tussen bedrijfswebsite en de Twitter-blog. Geinteresseerd in onze Twitter-module? Neem direct contact met ons op! 

 

Nieuws Blog

Website voor basisschool?

Scholen in het basisonderwijs gebruiken steeds meer hun website voor het informeren van ouders, denk aan nieuwsbrieven, mededelingen, nieuws, fotoalbums en reportages. Als basisschool is het belangrijk dat u een overzichtelijke en toegankelijke website heeft, ook voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Lees meer...  

Mobiele website; is jouw bedrijfswebsite al mobiel?

Iedereen met een smartphone heeft wel eens ervaren hoe storend het kan zijn als je even snel met je smartphone informatie wilt opzoeken op een website die niet mobiel toegankelijk is gemaakt. Je bent dan aan het 'zoomen', 'pannen' en 'scrollen' op het scherm van je telefoon voordat je een enkele alinea hebt kunnen lezen...

Lees meer...