Integreer Twitter op je website.

dinsdag, 29 juni 2010 14:46

  Steeds meer bedrijven zien het belang in van het gebruik van Twitter om belangstellenden en klanten op de hoogte te houden van algemene ontwikkelingen in het bedrijf, presentatie van nieuwe producten en het laatste nieuws. Wij hebben in juni 2010 een stabiele module ontwikkeld om te integreren in iedere website! Hiermee vergroten we de interactie tussen bedrijfswebsite en de Twitter-blog. Geinteresseerd in onze Twitter-module? Neem direct contact met ons op! 

 

Nieuws Blog

Data koppeling Lightspeed met Logistieke services

Van Ecommerce platform naar geautomatiseerde pakketverzending

In de afgelopen week heb ik gewerkt aan een efficiente koppeling tussen Lightspeed en Logistieke services van een lokale transporteur in Alphen aan den Rijn. De opdracht was om een geautomatiseerde data-koppeling te realiseren tussen een Lightspeed platform van een internationale groothandel en de software van deze transporteur.  Lees meer...  

Website voor basisschool?

Scholen in het basisonderwijs gebruiken steeds meer hun website voor het informeren van ouders, denk aan nieuwsbrieven, mededelingen, nieuws, fotoalbums en reportages. Als basisschool is het belangrijk dat u een overzichtelijke en toegankelijke website heeft, ook voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Lees meer...