Enterprise abonnement uitgebreid.

dinsdag, 29 juni 2010 14:46

  Het Enterprise pakket is nu standaard uitgebreid met 1 website-module naar keuze. Dat betekent dat zowel bestaande als nieuwe klanten zonder extra kosten één van onze modules kan laten integreren in zijn of haar website. Zo willen wij het gebruik van onze stabiele en betrouwbare modules voor nog meer mensen toegankelijk maken. Zo kan je bijvoorbeeld onze nieuwe Twitter-module integreren, een fotoboek/webgallerij of een weblogmodule. Heb je een speciale module of functionaliteit op het oog? Neem direct contact met ons op! 

 

Nieuws Blog

Website voor basisschool?

Scholen in het basisonderwijs gebruiken steeds meer hun website voor het informeren van ouders, denk aan nieuwsbrieven, mededelingen, nieuws, fotoalbums en reportages. Als basisschool is het belangrijk dat u een overzichtelijke en toegankelijke website heeft, ook voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Lees meer...  

Mobiele website; is jouw bedrijfswebsite al mobiel?

Iedereen met een smartphone heeft wel eens ervaren hoe storend het kan zijn als je even snel met je smartphone informatie wilt opzoeken op een website die niet mobiel toegankelijk is gemaakt. Je bent dan aan het 'zoomen', 'pannen' en 'scrollen' op het scherm van je telefoon voordat je een enkele alinea hebt kunnen lezen...

Lees meer...