Enterprise abonnement uitgebreid.

dinsdag, 29 juni 2010 14:46

  Het Enterprise pakket is nu standaard uitgebreid met 1 website-module naar keuze. Dat betekent dat zowel bestaande als nieuwe klanten zonder extra kosten één van onze modules kan laten integreren in zijn of haar website. Zo willen wij het gebruik van onze stabiele en betrouwbare modules voor nog meer mensen toegankelijk maken. Zo kan je bijvoorbeeld onze nieuwe Twitter-module integreren, een fotoboek/webgallerij of een weblogmodule. Heb je een speciale module of functionaliteit op het oog? Neem direct contact met ons op! 

 

Nieuws Blog

Data koppeling Lightspeed met Logistieke services

Van Ecommerce platform naar geautomatiseerde pakketverzending

In de afgelopen week heb ik gewerkt aan een efficiente koppeling tussen Lightspeed en Logistieke services van een lokale transporteur in Alphen aan den Rijn. De opdracht was om een geautomatiseerde data-koppeling te realiseren tussen een Lightspeed platform van een internationale groothandel en de software van deze transporteur.  Lees meer...  

Website voor basisschool?

Scholen in het basisonderwijs gebruiken steeds meer hun website voor het informeren van ouders, denk aan nieuwsbrieven, mededelingen, nieuws, fotoalbums en reportages. Als basisschool is het belangrijk dat u een overzichtelijke en toegankelijke website heeft, ook voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Lees meer...